Maatregelen omtrent het coronavirus

De praktijk blijft vooralsnog open en volg ik de maatregelen die geadviseerd worden. Zo vermijd ik lichamelijk contact en houd ik de geadviseerde afstand. Ik bied geen koffie of thee aan, geadviseerd wordt zelf bijvoorbeeld een flesje water mee te nemen. Ik houd mijn eigen gezondheid goed in de gaten en vraag bezoekers dit ook te doen. Neem hierin je verantwoordelijkheid en maak een eigen afweging per keer om wel of niet op de afspraak te komen. Er zijn dit kader zijn er geen financiële consequenties verbonden aan het afzeggen van een afspraak, ook niet op het laatste moment. Alternatief zou kunnen zijn dat we een bel afspraak maken en elkaar op die manier spreken. Nieuwe aanmeldingen kunnen wel gedaan worden, dan wordt in overleg bekeken wanneer de intake plaats kan vinden. Afspraken aan huis zullen niet meer gedaan worden.